Híres    születésnapok

               

 

Az alábbiakban csakúgy, mint minden számban megadjuk néhány híres ember születési adatait, akinek születésnapja közel esik összejövetelünk, illetve a megjelenés dátumához. Mindenkinek hasznára válna, ha a későbbiekben viszontláthatnánk ezeket a horoszkópokat. Természetesen a fellelhető életesemények dátumaival és azokkal a direkciókkal és tranzitokkal együtt, amik mindannyiunk számára tanulságosak lennének.

Kérem tehát, akinek van kedve és képessége végezze el ezt a munkát, hogy közzétehessük. Természetesen más híres emberek képleteinek a feldolgozását is várjuk és készséggel közöljük. Minden asztrológus találkozik munkája során érdekes esetekkel, nem mindennapi horoszkópokkal. Jó volna ha ilyeneket is közölhetnénk, a hozzájuk tartozó történettel és asztrológiai magyarázatokkal.

Az alábbi horoszkópok adatai megbízható forrásból származnak, ennek ellenére előfordulhatnak eltérések más közlésekhez képest. Lehetséges tehát, hogy horoszkópjaink korrigálásra szorulnak.

Híres emberek horoszkóp adatai, illetve horoszkópjai megtalálhatók egyesületünk könyvtárában. A számítógépes szolgáltatás és az adatbank felkereshető minden hétköznap 17 és 19 óra között a VI., Szondi utca 44/b. I. 5. sz. alatt.

 

Néhány híres ember adata, akiknek Napja az Ikrek jegyében van: