E l ő s z ó

Üdvözöljük az olvasót! Egyesületünk részben gazdasági, másrészt egyéb okok miatt már elég hosszú ideje ritkán tud összejövetelt tartani. Ezen a helyzeten remélhetőleg sikerül belátható időn belül változtatni. Az újságunk papír formátumban és az interneten, alkalmanként, az összejöveteleken tartott előadások szerkesztett változatát tartalmazták. Ha nincs összejövetel, akkor nincs mit megjelentetni.

            Most úgy gondoltuk, hogy egy-egy asztrológiai tanulmány nem kötődik a megjelenés időpontjához. Egy-egy cikk, vagy előadás tartalma időtlenül is mindig lehet érdekes és feltétlenül tanulságos. Éppen ezért most, hogy az olvasó érdekes cikkekkel találkozhasson ismételten közöljük az Asztrológiai Tükör 2001. júniusi számát, illetve a 7. évfolyam 6. számát. Ehhez jó szórakozást, illetve hasznos időtöltést kívánunk.

            A legközelebbi összejövetelünk 2016. július 9-én lesz. Az újság papír formátumban nem jelenik meg, hiszen az archív példány a könyvtárban megtalálható. Az összejövetelen belépődíjat nem kérünk, tagdíjat – amíg nem tartunk rendszeres összejöveteleket -, nem kell fizetni. Mégis szeretnénk, ha a rendezvény költségeihez, adomány formájában mindenki hozzájárulna, lehetőségei szerint. Előre is köszöntjük.

Az egyesület vezetősége